Εντοπίστηκε το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο

Εντοπίστηκε το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο

«Θρίλερ» με ελικόπτερο του Στρατού που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 7:50 το πρωί, στην περιοχή της Κοζάνης. Στο ελικόπτερο που, σύμφωνα με το ant1news.gr, εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από την Λάρισα προς την Καστοριά, επιβαίνουν πέντε άτομα πλήρωμα. Με βάση πληροφορίες του Kozan.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ελικόπτερο φέρεται πως έπεσε σε περιοχή του Σαραντάπορου.

Αστυνομία και πυροσβεστική προσπαθούν αυτήν την ώρα να εντοπίσουν το σημείο πτώσης, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και κάτοικοι. Το ελικόπτερο του Στρατου Ξηράς εντοπίστηκε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας, όπου και βρίσκονται μέσα διάσωσης, σύμφωνα με το ΓΕΣ. Στο ελικόπτερο επέβαιναν, μεταξύ άλλων, και ο υποδιοικητής της Στρατιάς Υποστράτηγος Ζαννιδάκης.

Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε σήμερα το πρωί στην Ελασσόνα βρέθηκαν τρεις νεκροί, ενώ βαριά τραυματισμένη είναι η ιπτάμενη μηχανικός και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πέμπτου που επέβαινε σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εξετάζονται πληροφορίες πως στο στρατιωτικό ελικόπτερο επέβαινε και έκτο άτομο.

NO COMMENTS

Leave a Reply