Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η χθεσινή εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”, με θέματα τις εκδηλώσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϊ, την έκθεση “Ελλάδος Γεύση“, που θα πραγματοποιηθεί 18-21 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, το viral video για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και την παρουσίαση της εταιρίας “Άλφα Γεύση – Ελληνικές Σαλάτες“.

Καλεσμένος στο studio του Star Channel ο κ. Άγγελος Καραμπίκας, εκπρόσωπος της Alfa Expo, που διοργανώνει την έκθεση “Ελλάδος Γεύση”. Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο του Φεστιβάλ του Σύδνεϊ κα. Nia Karteris. Σύνδεση, μέσω Skype, με τον Υπεύθυνο της εταιρίας “Άλφα Γεύση – Ελληνικές Σαλάτες” κ. Γεώργιο Γεροβασιλείου.

Η εκπομπή  “Ελλάδα στην καρδιά μας” προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00 μμ., μέσω του “web TV-live” στο http://www.star.gr/webtv/ και ανοίγει ένα παράθυρο από την χώρα μας προς το εξωτερικό, καθώς παραμένει ελκυστική η δυνατότητα μιας επίσκεψης για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά και για την προβολή αξιόλογων εγχώριων επιχειρηματικών προσπαθειών, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και ίσως ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές εντός των συνόρων. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης.

NO COMMENTS

Leave a Reply