Κοντά στα σπίτια η φωτιά στην Ανάβυσσο

Κοντά στα σπίτια η φωτιά στην Ανάβυσσο

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν, η νέα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγη ώρα, σε περιοχή χαμηλής βλάστησης κοντά στη λεωφόρο Αναβύσσου Αττικής, ενώ οι φλόγες έχουν πλησιάσει πολύ κοντά σε δύο οικισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν αυτήν την ώρα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να περιορίσουν την πυρκαγιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τις κατοικημένες περιοχές. Αυτήν την ώρα επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα μίας ομάδας, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, τραυματίστηκαν τρεις πυροσβέστες οι οποίοι διακομίζονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Οι πυροσβέστες φέρουν εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι γνωστή η έκταση των τραυμάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες, άγνωστο πώς, περικυκλώθηκαν από το πύρινο μέτωπο, όμως κατάφεραν να απομακρυνθούν από το σημείο με τα πόδια. Επίσης, εκτεταμένες φθορές έχουν υποστεί δύο πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούσαν στην περιοχή.

NO COMMENTS

Leave a Reply