Δολοφονική επίθεση σε δικηγόρο στο κέντρο της Αθήνας

Δολοφονική επίθεση σε δικηγόρο στο κέντρο της Αθήνας

Δύο ένοπλοι εισέβαλλαν σε δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον γνωστό δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο. Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν τους πελάτες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Μάρτυρας τη δολοφονίας ήταν συνεργάτης του θύματος που βρίσκονταν στο διπλανό γραφείο. Οι δράστες φέρεται να κλείδωσαν τον συνεργάτη του θύματος στο γραφείο και να έκαναν την εκτέλεση. Μετά το περιστατικό οι δολοφόνοι διέφυγαν από το σημείο με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν. Ο Μιχάλης Ζαφειριάδης ήταν γιός του γνωστού βουλευτή της Ν.Δ. Νώντα Ζαφειρόπουλο. Επρόκειτο να είναι υποψήφιος για τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, θέση στην οποία είχε εκλεγεί για σειρά ετών ο πατέρας του. Ο θείος του θύματος ήταν επι δύο τετραετίες δήμαρχος Χαλανδρίου.

Όπως λέει ο συνεργάτης του θύματος, οι πελάτες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Όταν κάθισαν ο ένας από τους επισκέπτες ζήτησε από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους, γι’ αυτό πήγε στο διπλανό γραφείο. Ξαφνικά άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Ο δικηγόρος ήταν νεκρός πάνω στο τραπέζι των συσκέψεων, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Ο συνεργάτης του θύματος, σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.

NO COMMENTS

Leave a Reply