Συνελήφθη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Συνελήφθη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Χειροπέδες στον άνδρα που κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη εφοριακό. Ποιος είναι και πώς εντοπίστηκε. Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, καταφέρνοντάς της 14 μαχαιριές. Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από τις Αρχές, από υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες τον κατέγραψαν όταν πήγε να πουλήσει το κινητό της. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας: έγινε προσαγωγή ενός άνδρα 51 ετών, τοξικομανή που το κίνητρό του ήταν η ληστεία. Όλο το προηγούμενο διάστημα η αστυνομία εξέταζε το υλικό από τις κάμερες στην περιοχή γύρω από το νεκροταφείο στα Πατήσια ενώ είχε βάλει στο μικροσκόπιο και το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου. Ειδικά όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος προσπάθησε να διώξει από πάνω του το smartphone, πουλώντας το όσο – όσο σε κλεπταποδόχους στη μαύρη αγορά της Αθήνας καθώς το τελευταίο του στίγμα ήταν στην περιοχή της Ομόνοιας.

Πρόκειται για επιβεβαίωση του ενός εκ των δύο βασικών σεναρίων που εξέταζαν οι αστυνομικοί. Οι αστυνομικοί έλεγαν ότι επρόκειτο για ληστεία από κάποιον τοξικομανή της περιοχής που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μέσα στο κοιμητήριο βρίσκονται άνθρωποι πονεμένοι, συναισθηματικά φορτισμένοι και ενδεχομένως απρόσεκτοι με τα προσωπικά τους αντικείμενα για να βουτήξει την τσάντα που θα του εξασφάλιζε τη δόση του και κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα πάνω στο παραλήρημα να μαχαιρώσει την 32χρονη.

NO COMMENTS

Leave a Reply