Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Στην χθεσινή εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”, φιλοξενήσαμε στο studio του Star, την βραβευμένη φωτορεπόρτερ κα. Anna Pantelia, που μας μίλησε για τις εμπειρίες της στο Κέντρο ερευνών CERN και την μέχρι τώρα καριέρα της.

Φιλοξενήσαμε επίσης, την απόφοιτη Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου κα. Alexandra Karieva, η οποία μας περιέγραψε, πως έζησε από κοντά το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας, που έγινε στη Ρωσία τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε ζωντανή σύνδεση από τη Μόσχα, η διευθύντρια του russia.greekreporter.com κα. Athina Pavlidou, μας μίλησε για την θεματολογία και την εξέλιξη του site και φυσικά για τους Έλληνες εκεί. Τέλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον φυσικοθεραπευτή-οστεοπαθητικό κ. George Tentzerakis, από την Νέα Υόρκη, μιλήσαμε για τις προοπτικές ανάπτυξης του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα. Valentina Stefanidou, την κα. Natalia Tsirmiraki και την κα. Μαρία Αλιφραγκή για την πολύτιμη βοήθειά τους και βέβαια όλους εσάς για την στήριξη και τις κοινοποιήσεις σας!!

Η εκπομπή  “Ελλάδα στην καρδιά μας” προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00 μμ., μέσω του “web TV-live” στο http://www.star.gr/webtv/ και ανοίγει ένα παράθυρο από την χώρα μας προς το εξωτερικό, καθώς παραμένει ελκυστική η δυνατότητα μιας επίσκεψης για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά και για την προβολή αξιόλογων εγχώριων επιχειρηματικών προσπαθειών, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και ίσως ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές εντός των συνόρων. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης.

NO COMMENTS

Leave a Reply