Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η χθεσινή εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”, είχε θέμα την ομογένεια της Ρωσίας.
Καλεσμένοι στο studio του Star Channel, η τραγουδίστρια Natália Keysidi και ο Executive Chef του ελληνικού εστιατορίου “Μολών λαβέ” της Μόσχας, Stamatis Tsilias. Η Ναταλία έχει μεγαλώσει στη Μόσχα, μας μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα της και μας εκανε την τιμή, να προβάλλει πρώτη φορά το videoclip από το νέο της τραγούδι “Na,na,na,na”, στην εκπομπή μας.

Ο Σταμάτης, μας έδωσε μια εικόνα για τα ελληνικά φαγητά που προτιμούν οι Ρώσοι και οι ομογενείς μας εκεί, για τα ελάχιστα ελληνικά προϊόντα που εξάγονται στην Ρωσία και βέβαια για την “πόλη που δεν κοιμάται ποτέ”. Τέλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας, κα. Теодора Янници (Δώρα Γιαννίτση), είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά πράγματα για την πλούσια δράση των ανθρώπων του Κέντρου. Μαθήματα ελληνικών, σεμινάρια ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, μουσικοχορευτικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και πολύ, πολύ αγάπη για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις πολύ καλές φίλες και συναδέλφους κα. Athina Pavlidou και κα. Valia Jet για την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκπομπή και βέβαια όλους εσάς για την στήριξη και τις κοινοποιήσεις σας!!

Η εκπομπή  “Ελλάδα στην καρδιά μας” προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00 μμ., μέσω του “web TV-live” στο http://www.star.gr/webtv/ και ανοίγει ένα παράθυρο από την χώρα μας προς το εξωτερικό, καθώς παραμένει ελκυστική η δυνατότητα μιας επίσκεψης για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά και για την προβολή αξιόλογων εγχώριων επιχειρηματικών προσπαθειών, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και ίσως ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές εντός των συνόρων. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης.

NO COMMENTS

Leave a Reply