Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε κοντά στο σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (Λαγκά Χώρας Καλύμνου) την περασμένη Κυριακή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι υπάρχει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, που πιθανόν ήταν θανατηφόρα. Όπως και να ‘χει, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το bloko.gr, ο άτυχος νεαρός βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων πιο πάνω από εκεί που άφησε το ποδήλατό του. Όπως διαπιστώθηκε, κυριολεκτικά εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφάλι, σχεδόν εξ επαφής.

Ο εντοπισμός του έγινε στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από έρευνες σε ολόκληρο το νησί, στις οποίες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και απλοί εθελοντές. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, στο σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο συχνάζουν παραβατικά στοιχεία, καθιστώντας το επικίνδυνο.

Τα ίχνη του 21χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή. Ο νεαρός, που κατάγεται από τον Πειραιά, είχε πάει στο νησί προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του που εργάζσεται εκεί και το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε από το σπίτι του με ποδήλατο προκειμένου να κάνει πεζοπορία προς τον Προφήτη Ηλία.

NO COMMENTS

Leave a Reply