Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Στην χθεσινή εκπομπή «Ελλάδα στην καρδιά μας», πρώτη για το 2018, φιλοξενήσαμε στο studio του Star Channel, την Βίκυ Μπουζούνη Vicky VB New, δημοσιογράφο, fashion blogger, Πρέσβειρα Ελλήνων σχεδιαστών και ιδιοκτήτρια του site style-rules.com. Τηλεφωνικά, έχουμε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές, τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος μας μιλάει για την εμπειρία του στις Χρυσές Σφαίρες, όπου έντυσε την Αlison Brie.

Συνδεθήκαμε απευθείας με την Αγγλία και τον Γιώργο Κοντάκοιδιοκτήτη του βραβευμένου ελληνικού εστιατορίου “The Olive Groves“. Τέλος, προβάλλουμε τον πολυπληθέστερο αγιασμό υδάτων στον κόσμο, αυτόν στο Rye της Μελβούρνης, που γίνεται από τον Παπα-Λευτέρη, τον ιερέα την μονής Παναγίας Καμαριανής στο Red Hill. Πώς είναι να συνεργάζεσαι με μεγάλα ονόματα του Hollywood; Είναι εύκολο ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας να πετυχεί στο εξωτερικό; Οι Άγγλοι ανταποκρίνονται θετικά στην ελληνική κουζίνα;

Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας”, με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα, εκτός από τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά κάθε Τρίτη στις 22:30 στο Star Web TV, ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται σε αρκετά ακόμα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού. Πώς είναι να συνεργάζεσαι με μεγάλα ονόματα του Hollywood; Είναι εύκολο ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας να πετυχεί στο εξωτερικό; Οι Άγγλοι ανταποκρίνονται θετικά στην ελληνική κουζίνα; Για όλα αυτά, πάρτε λίγο άρωμα Ελλάδας από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ!

Στην εκπομπή προβάλλονται τουριστικές προτάσεις για όλες τις εποχές του χρόνου, Έλληνες του εξωτερικού που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς, πρωτοβουλίες των αποδήμων, που προβάλουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας στους τόπους που ζουν, μεγάλες εκδηλώσεις ελληνικών οργανισμών, ενώ φυσικά παρουσιάζουμε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, που εξάγονται στο εξωτερικό. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης. Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

NO COMMENTS

Leave a Reply