Επεισόδια με οπαδούς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εντός και εκτός ΟΑΚΑ

Επεισόδια με οπαδούς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εντός και εκτός ΟΑΚΑ

Aρκετές ώρες πριν τον μεγάλο τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, άρχισαν να σημειώνονται τα πρώτα επεισόδια, παρά τα αυστηρά μέτρα της αστυνομίας. Τα πρώτα επεισόδια εκδηλώθηκαν καθ’ οδόν προς το γήπεδο, ακολούθησαν επεισόδια γύρω από το ΟΑΚΑ και λίγο πριν τις 7 υπήρξαν επεισόδια και εντός του γηπέδου. Λίγο πριν τις 7, οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να σπάσουν τα διαχωριστικά μέσα στο γήπεδο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΟΚτζήδες πέταξαν και φωτοβολίδα ευθείας βολής!

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περίπου 60 με 70 οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν καρτέρι στην οδό Αγησιλάου σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και ακολούθησε συμπλοκή. Μάλιστα επενέβησαν τα ΜΑΤ για να τους χωρίσουν, κάνοντας χρήση χημικών. Οι οπαδοί από την πλευρά τους (άγνωστο ποιας ομάδας) εκτόξευσαν μολότοφ. Νωρίτερα, στις 5 περίπου το απόγευμα οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν εναντίον αυτοκινήτου που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Νερατζιωτίσσης 73. Μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, από την άλλη, σύμφωνα με τις ίδις πληροφορίες, πετώντας βόμβες μολότοφ έβαλαν φωτιά σε οικόπεδο κοντά στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα είχε σημειωθεί ένταση όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί στο σύνδεσμο στη Μαινάνδρου και μεταφέρονταν συνοδεία αστυνομίας με διπλά λεωφορεία του ΟΑΣΑ στο ΟΑΚΑ, φορώντας full face πέταγαν μπουκάλια σε διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών. Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του ΠΑΟΚ στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ φοράνε κουκούλες, ενώ κάποιοι σήκωσαν και σημαία της Βουλγαρίας. Μάλιστα κατά πληροφορίες κάποιοι θερμοκέφαλοι πέταξαν από τα παράθυρα μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανές.

NO COMMENTS

Leave a Reply