Κάλεσμα του ΣΑΕ για βοήθεια των ομογενών στο «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας»

Κάλεσμα του ΣΑΕ για βοήθεια των ομογενών στο «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας»

333Το Προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, απευθύνει κάλεσμα προς τους Απανταχού Έλληνες, να ενισχύσουν την εκστρατεία για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας» που δημιουργήθηκε για την μείωση του δημόσιου χρέους της χώρας.
Ο Ελληνισμός, απανταχού της γης, αγαπάει και στηρίζει πάντοτε με κάθε τρόπο την Ελλάδα, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές. Στην παρούσα, κρίσιμη για τα οικονομικά της πατρίδας μας στιγμή, καλούμε όλους τους ομογενείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Θεωρούμε ότι είναι χρέος μας, του καθένα χωριστά και όλων μαζί, να στηρίξουμε και να συμβάλουμε ενεργά στην εκστρατεία για την ενίσχυση του «Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας», με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, προσωπικότητα καθολικής αποδοχής, με ιδιαίτερο κύρος, ο οποίος αποδέχθηκε την σχετική πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου.
Είμαστε βέβαιοι για την άμεση και θετική ανταπόκριση όλων, στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε να σταθεί ο Απανταχού Ελληνισμός, για άλλη μια φορά, στο πλευρό της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί και υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες.

Λεπτομέρειες για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας»
Ανοιξε ήδη Ειδικός Λογαριασμός με κωδικό 26132462 (IΒΑΝ: GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWIFT/BIC: BNGRGRAA) στην Τράπεζα της Ελλάδος
Κάθε πολίτης θα μπορεί να συνεισφέρει στο λογαριασμό καταθέτοντας το σχετικό ποσόν σε οποιαδήποτε τράπεζα, απ’ όπου και θα διαβιβάζεται αυτό, με έμβασμα απαλλαγμένο εξόδων.

NO COMMENTS

Leave a Reply