11/3 γενική απεργία: Κλειστός ο ελληνικός εναέριος χώρος για 24 ώρες

11/3 γενική απεργία: Κλειστός ο ελληνικός εναέριος χώρος για 24 ώρες

777Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως έχουν εξαγγείλει για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν στη γενική απεργία της Πέμπτης, και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα κλείσει ουσιαστικά ο εναέριος χώρος της Ελλάδος με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία απολύτως πτήση από και προς ελληνικά αεροδρόμια.
Με δυσκολία θα γίνονται αύριο οι μετακινήσεις καθώς τα μπλέ λεωφορεία, το μετρό, το τράμ, ο Προαστιακός, τα τρόλεΪ και τα τρένα του ΟΣΕ, θα ακινητοποιηθούν όλο το 24ωρο. Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λειτουργεί, από τις 10 το πρωί εως τις 4 το απόγευμα.
Με στάσεις εργασίας (πρωί και απόγευμα) συμμετέχουν την Πέμπτη, 11 Μαρτίου, στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορήσουν από τις 8:30 το πρωί έως 8:30 το βράδυ.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί προχωρούν σε επίσχεση εργασίας στις 16 Μαρτίου, διαμαρτυρόμενοι για τις απλήρωτες εφημερίες.
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία, καθως καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Με 24ωρη απεργία συμμετέχει στην γενική απεργία και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η οποία, επιπλέον, προαναγγέλλει «δυναμικές κινητοποιήσεις και ενέργειες τη Δευτέρα 15 Μαρτίου σε όλη τη χώρα», καθώς και 48ωρη απεργία στις 16 και 17 Μαρτίου.
Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν και οι αστυνομικοί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply