12η διεθνής έκθεση για την εκπαίδευση

12η διεθνής έκθεση για την εκπαίδευση

23Για 12η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται, από 19 έως 21 Mαρτίου, η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση, «EKΠAIΔEYΣH 2010». Η έκθεση, που φέτος διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων.
Η «EKΠAIΔEYΣH 2010» φιλοξενεί 250 περίπου εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα υποδεχθεί πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού) οι οποίοι θα ενημερωθούν, άμεσα και αποτελεσματικά, από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.
Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ολλανδία. Καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαζί με τον αρμόδιο φορέα Nuffic, το Ολλανδικό Ινστιτούτο και την Πρεσβεία της Ολλανδίας, δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για σπουδές στη χώρα με τα 60 διαφορετικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους 76.000 διεθνείς φοιτητές και τα 1.450 αγγλόφωνα προγράμματα.
Παράλληλα με την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-JOB FESTIVAL», μια σειρά εκδηλώσεων για εργασία και καριέρα με πλούσια θεματολογία και τη συμβολή έμπειρων στελεχών της αγοράς. Παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και σεμινάρια θα εστιάσουν στα επαγγέλματα του μέλλοντος, το σχεδιασμό και τη διαχείριση καριέρας, την αναζήτηση εργασίας, τις μεταπτυχιακές σπουδές και πολλά άλλα.

NO COMMENTS

Leave a Reply