Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

KΤην αποφασιστικότητα των Ελλήνων ομογενών να στηρίξουν την Ελλάδα, επιλέγοντάς την ως τουριστικό προορισμό, μετέφερε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Στέφανος Ταμβάκης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, από τον οποίο έγινε δεκτός νωρίτερα σήμερα.
“Πρέπει ο απόδημος ελληνισμός να έρθει στην Ελλάδα. Τις διακοπές του δεν υπάρχει περίπτωση να τις περάσει αλλού. Το ίδιο και οι φίλοι της Ελλάδας, οι οποίοι είναι πολλοί και είναι παντού. Η πρωτοβουλία του Συμβουλίου στοχεύει στο να μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε ώστε και αν επρόκειτο να περάσουν κάπου αλλού τις διακοπές τους, φέτος να έρθουν στην Ελλάδα, να στηρίξουν τις δικές σας προσωπικές προσπάθειες κ. Πρόεδρε, αλλά και της κυβέρνησης, τον λαό μας, τον οικουμενικό ελληνισμό, την πατρίδα μας, την οποία αγαπάμε και μας λείπει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ταμβάκης και σημείωσε ότι ενημέρωσε ήδη τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη για την πρωτοβουλία του ΣΑΕ.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου επισήμανε ακόμη ότι η Ελλάδα προσφέρεται άλλωστε για τουρισμό όλον τον χρόνο, ενώ υπάρχουν δυνατότητες και για συνεδριακό τουρισμό.
“Εμείς προσβλέπουμε σε έναν μεγαλύτερο χρόνο διάρκειας, η προσπάθεια δε αυτή δεν είναι μόνο για φέτος, αλλά και για όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσει ο Ελληνας να έρθει”, τόνισε ο κ. Ταμβάκης και πρόσθεσε: “Ο άλλος λόγος, βέβαια, είναι ότι την αγαπάμε την Ελλάδα μας, μας λείπει και την αγαπάμε”, για να παρέμβει ο κ. Παπούλιας λέγοντας: “Οσοι είσαστε έξω, την αγαπάτε περισσότερο την Ελλάδα”.
(Πηγή: ana-mpa)

NO COMMENTS

Leave a Reply