Ο δήμος Αγίου Νικολάου τίμησε Βρετανούς τουρίστες

Ο δήμος Αγίου Νικολάου τίμησε Βρετανούς τουρίστες

AgiosNikolaos2Ο δήμος Αγίου Νικολάου τίμησε δύο ζευγάρια Βρετανών τουριστών που επί δέκα χρόνια επισκέπτονται την περιοχή. Οι Πίτσερ και Μπάκλει, ήλθαν πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο για διακοπές, πριν δέκα χρόνια, γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, γοητεύτηκαν από τους ανθρώπους, αγάπησαν τον τόπο και από τότε επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο δύο έως τρεις φορές το χρόνο!
Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης τους δέχθηκε στο γραφείο του, συνομίλησε μαζί τους και τους απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα ως ένδειξη αγάπης για την παρουσία τους τα τελευταία δέκα χρόνια! «Ο Άγιος Νικόλαος είναι πανέμορφος, οι άνθρωποι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι ενώ κάθε χρόνο η πόλη βελτιώνεται, ιδιαίτερα φέτος διαπιστώσαμε τεράστια διαφορά προς το καλύτερο…» δήλωσαν με έκδηλη χαρά στον δήμαρχο.
Στην ερώτηση του δημάρχου αν διακρίνουν κάποια αρνητικά στοιχεία απάντησαν ότι το μόνο πράγμα που τους ενοχλεί είναι ο εκκωφαντικός θόρυβος που κάνουν οι εξατμίσεις κάποιων δικύκλων μέσα στην πόλη. Ωστόσο, είπαν ότι αισθάνονται πολύ ασφαλείς στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους και τους αισθάνονται σαν οικογένειά τους. Αναφέρθηκαν επίσης στο πολύ καλό κλίμα, στις καθαρές θάλασσες, στην ομορφιά και την γραφικότητα της περιοχής, στην ιδιαιτερότητα των εναλλαγών που παρουσιάζει το κρητικό τοπίο και ότι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο.

Σχετικά με τα αρνητικά δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών για τη χώρα μας είπαν ότι έχουν στείλει 12 επιστολές σε ημερήσιες εφημερίδες όπου μερικές εξ’ αυτών δημοσιεύτηκαν και μάλιστα μας τις έδειξαν. Στις επιστολές αναφέρουν θετικά σχόλια σε ότι αφορά στο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, προτρέποντας τους Βρετανούς να επισκεφτούν όχι μόνο τον Άγιο Νικόλαο αλλά και τα υπόλοιπα μέρη της χώρας μας!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

NO COMMENTS

Leave a Reply