Εικόνες ντροπής στον Ιερό Βράχο…

Εικόνες ντροπής στον Ιερό Βράχο…

ieros_horos_akropolisΚαλά, τι είναι πάλι αυτό το καινούριο που μας ξημέρωσε; Δεν μας φτάνουν οι εξωτερικοί «εχθροί», αποκτήσαμε και ντόπιους. Αναφέρομαι στις απεργιακές κινητοποιήσεις των φυλάκων της ακρόπολης.

Η ακρόπολη, κύριοι, είναι ιερό μνημείο, δεν είναι χώρος απεργιακών κινητοποιήσεων. Απαγορεύεται ρητά, όχι από νόμο, αλλά από σεβασμό στην ιστορία μας και στους αγώνες των προγόνων μας.

Δεν νομιμοποιείται απεργιακή κινητοποίηση σε αρχαία μνημεία, εκκλησίες, σώματα ασφαλείας, μουσεία, κτλ. Όποιος δεν καταλαβαίνει την σπουδαιότητα της θέσης που κατέχει, καλύτερα να μην εργάζεται σε τέτοιους χώρους. Αλήθεια, με ποια κριτήρια προσλαμβάνεται κάποιος για να εργαστεί σαν φύλακας αρχαιοτήτων; Υπάρχει αξιοκρατία, η μπορεί ο καθείς που έχει «άκρες», η γνωριμίες, να μπαίνει και να αράζει σε οποιοδήποτε πόστο, αδιαφορώντας για το αν είναι ικανός να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης που αναλαμβάνει;

Κι εσείς κύριοι κυβερνώντες, γιατί αφήνετε επί 22 μήνες, απλήρωτους τόσους ανθρώπους; Νομίζετε ότι εργάζονται από χόμπι, ή για να περνά η ώρα τους; Διασύρεται παγκοσμίως το κύρος της χώρας κι αν εσάς δεν σας νοιάζει, νοιάζει εμάς τους απλούς έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Εμάς που είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας και τον πολιτισμό μας. Εμάς που υπερασπιζόμαστε τη Ελλάδα και πονάμε όταν την πληγώνετε. Αγαπητοί κύριοι κυβερνήτες αυτής της ταλαίπωρης χώρας, πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα με αυτό το θέμα, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το εθνικό συμφέρον.

NO COMMENTS

Leave a Reply