Οι Σκανδιναβοί ῾῾κατεβαίνουν῾῾ στα Χανιά

Οι Σκανδιναβοί ῾῾κατεβαίνουν῾῾ στα Χανιά

images-1Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο όμιλος «TUI Nordie» στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής τα Χανιά αποτελούν τον μεγαλύτερο σκανδιναβικό καλοκαιρινό προορισμό. Ο συγκεκριμένος όμιλος έχει πάνω από 120.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων, διεκδικώντας την πρωτιά στις χώρες δραστηριοποίησής του.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της «TUI Nordic» Πήτερ Ούρβαν, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η περσινή χρονιά, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και με την έκταση την οποία είχαν δώσει τα ΜΜΕ όλης της Ευρώπης, είχε επηρεάσει τις κρατήσεις των Σκανδιναβών. Όμως, καταφέραμε ως εταιρεία να διατηρήσουμε τα νούμερά μας, ενώ φέτος θα επιτύχουμε πολύ υψηλότερους στόχους. Ο κύριός μας στόχος είναι να βρισκόμαστε στην Κρήτη και για τα επόμενα τριάντα χρόνια».

Ακόμα, υποστήριξε, ότι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο οι Σκανδιναβοί επιλέγουν την Ελλάδα, αλλά και την Κρήτη, είναι τα αναβαθμισμένα ξενοδοχεία, το ανθρώπινο δυναμικό, η μόρφωση, η άριστη εξυπηρέτηση και η κρητική φιλοξενία.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο αερολιμενάρχης Χανίων, Σταύρος Καστρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των αφίξεων στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

«Για το πρώτο τετράμηνο του 2013 οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης σε σχέση με την περσινή περίοδο έχουν μία αύξηση 22%, ενώ στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου σε σχέση με πέρσι η αύξηση είναι 24%», ανέφερε.
(πηγή: ana-mpa)

NO COMMENTS

Leave a Reply