Γιάννα Αγγελοπούλου: Ήρθα για να μείνω!

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ήρθα για να μείνω!

GIANNA_AGGELOPOULOU_DASKALAKIΣε συνέντευξή της στους “Νέους Φακέλλους” του ΣΚΑΪ η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη με αφορμή το νέο της βιβλίο  «My Greek Drama» μίλησε εφ᾽όλης της ύλης.

Η κα. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη διευκρίνησε πως δεν χτυπά κανέναν πολιτικό μέσα από το βιβλίο της, αλλά απλά παραθέτει τα γεγονότα όπως έγιναν την περιόδο εκείνη, ενώ επέμεινε πως σε πολλές περιπτώσεις προστάτευσε πολιτικούς αφήνοντας στο… σκοτάδι πράγματα που θα μπορούσε να είχε αποκαλύψει.

Για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, είπε πως η Οργανωτική Επιτροπή είχε να διαχειριστεί έναν προϋπολογισμό ύψους 1,967 δις ευρώ, από τα οποία άφησε πλεόνασμα 123,5 εκατ.,ενώ για τις όποιες υπερβάσεις σε έργατόνισε πως την ευθύνη έχουν οι τότε κυβερνήσεις.

“Σχεδόν κλαίω” είπε αναφερόμενη στη σημερινή κατάσταση των Ολυμπιακών έργων και ακινήτων, λέγοντας πως οι Ελληνες δικαιούμασταν μια σαφώς καλύτερη μέρα και μια διαφορετική χώρα την επομένη των Αγώνων.

Μιλώντας για τις σημερινές της δραστηριότητες τόνισε ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με κανέναν τρόπο με την πολιτική, τονίζοντας όμως πως κατά την άποψή της η Ελλάδα δεκαετίες τώρα έχει έλλειμμα ηγεσίας.Αυτό που κάνει σήμερα είναι να επενδύει στους νέους και να βοηθά νέους επιστήμονες να βρουν τρόπους να εφαρμόσουν καινοτόμες ιδέες για το καλό του τόπου.

Τέλος, ερωτηθείσα για την παρουσία του γιού της σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως είναι περήφανη για τα παιδιά της και ποτέ δεν παρεμβαίνει στις επιλογές τους.
(πηγή: protothema)

NO COMMENTS

Leave a Reply