Στους 7 πιο ρομαντικούς προορισμούς οι Κυκλάδες

Στους 7 πιο ρομαντικούς προορισμούς οι Κυκλάδες

cycladesΣύμφωνα με το Business Insider το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων βρίσκεται ανάμεσα στους επτά πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου. Τα νησιά των Κυκλάδων δεν αποτελούν πόλο έλξης μόνο για τους νεόνυμφους αλλά και για τους έμπειρους ταξιδιώτες.

«Υπάρχουν ορισμένα μέρη στον κόσμο, όπου ο ρομαντισμός υπάρχει στον αέρα. Από μια κερασιά που θα ανθίσει στους καθαρούς δρόμους του Κιότο, μέχρι ένα αισθησιακό τάνγκο στο Μπουένος Άιρες» αναφέρει στον πρόλογό του η γνωστή ιστοσελίδα, εξηγώντας ότι ρομαντισμό δεν συνιστά μόνο ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.

Στους επτά ρομαντικούς προορισμούς που επιλέγει συμπεριλαμβάνει και τις Κυκλάδες: «Δύσκολα θα βρείτε καλύτερα από τις Κυκλάδες ή τα Ελληνικά Νησιά. Τα γαλαζοπράσινα νερά των νησιών είναι ένα αξιοθέατο από μόνα τους και τα ρουστίκ βουνά, ο λαμπερός ήλιος και το νόστιμο φαγητό προσελκύουν πολλούς νεόνυμφους και έμπειρους ταξιδιώτες.»

Και συνεχίζει λέγοντας ότι το πιο διάσημο από τα νησιά, η Σαντορίνη, είναι γνωστή για το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της καθώς και τα πέτρινα σπίτια της. Στο άρθρο, αναφέρεται επίσης και η Νάξος, το μεγαλύτερο από τα νησιά, το οποίο φημίζεται για τις μεγάλες, αμμώδεις παραλίες και τις καταπράσινες κοιλάδες και τα φαράγγια.

Τη λίστα του Business Insider συμπληρώνουν το Μπαλί, η Μπριζ, το Μπουένος Άιρες, το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, το Σίνκε Τέρε στην ιταλική ριβιέρα και το Φεζ στο Μαρόκο.

NO COMMENTS

Leave a Reply