33 ζευγάρια Βρετανών θα παντρευτούν στην Κεφαλονιά το καλοκαίρι

33 ζευγάρια Βρετανών θα παντρευτούν στην Κεφαλονιά το καλοκαίρι

beachdec-300x300Σύμφωνα με την Ντόνα Ο’Λίρι, η οποία ασχολείται με τη διοργάνωση τουριστικών κοινωνικών εκδηλώσεων στη Κεφαλονιά, τα 32 ζευγάρια από τη Βρετανία που θέλουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στο νησί δεν έχουν αλλάξει γνώμη εξαιτίας των σεισμών. Επιπλέον, η ίδια σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε πως ένα ακόμη ζευγάρι εξέφρασε την επιθυμία του να παντρευτεί στο νησί και της ανέθεσε την προετοιμασία του γάμου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

«Ο σεισμός έγινε και εμείς προχωράμε. Έχουμε ακόμη ήλιο» επισημαίνει η κυρία Ο’Λίρι η οποία είναι και εκπρόσωπος της βρετανικής παροικίας στην Κεφαλονιά, για την αντίδραση των Άγγλων που ζουν στο νησί, μετά τον σεισμό.
Οι Βρετανοί κάτοικοι του νησιού θέλουν να δείξουν πως παρά τους μεγάλους σεισμούς η καθημερινότητά τους δεν έχει επηρεαστεί και δηλώνουν πως ετοιμάζονται «να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το καρναβάλι, με χορό και κεφαλλονίτικο κρασί».

Στην Κεφαλονιά, ζουν 1000 περίπου Βρετανοί πολίτες. Όταν πριν από πολλά χρόνια την γνώρισαν μέσα από τις διακοπές τους, αγάπησαν τον τόπο και αγόρασαν ή νοίκιασαν σπίτι στο νησί. «Γνωρίζαμε ότι το νησί έχει σεισμούς. Είχε, έχει και θα έχει, το ξέραμε δεν μας ενοχλεί. Είναι ωραίο να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις τη θάλασσα, το βουνό, τη φύση» προσθέτει η κ. Ο’Λίρι.

Δεν ανησυχούν γιατί, σύμφωνα με την κ. Ο’Λίρι, τα σπίτια είναι καλά κατασκευασμένα. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι παρά τους δυνατούς σεισμούς που έπληξαν το νησί δεν θρηνήσαμε θύματα.

NO COMMENTS

Leave a Reply