Όλα έτοιμα για το γάμο 128 Κινέζων στα Χανιά

Όλα έτοιμα για το γάμο 128 Κινέζων στα Χανιά

xaniaΤην Κρήτη επιλέγουν πολλά ζευγάρια από την Κίνα για να παντρευτούν. Στα τέλη Απριλίου αναμένονται 128 άτομα για να παντρευτούν στα Χανιά σε μία ομαδική τελετή ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Νικόλαο όπου και θα περάσουν το μήνα του μέλιτος.

Πρόκειται για μία επιτυχημένη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και του δήμου Αγίου Νικολάου με τον οργανισμό γάμων του Δήμου της Σαγκάης. Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Απριλίου αναμένονται οι πρώτοι νεόνυμφοι τους οποίους θα συνοδεύουν δημοσιογράφοι διαφόρων μεγάλων ΜΜΕ της Κίνας καθώς και τηλεοπτικό κανάλι ενώ το ταξίδι θα βιντεοσκοπηθεί και θα παρουσιαστεί σε ένα διαφημιστικό φιλμ στο Φεστιβάλ Τουρισμού της Σαγκάης τον Σεπτέμβριο.

Μετά από την ομαδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά οι νεόνυμφοι μαζί με τους προσκεκλημένους τους θα επισκεφθούν τον Άγιο Νικόλαο όπου μέσα σε βάρκα και με φόντο τη Λίμνη θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια φωτογράφιση τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στα πλαίσια της κρητικής φιλοξενίας θα ακολουθήσει κέρασμα με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα συνοδεία κρητικής μουσικής και χορών. Το πολυπληθές γκρουπ των Κινέζων θα περπατήσει στην πόλη του Αγίου Νικολάου και στη συνέχει θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο φρούριο της Σπιναλόγκας όπου θα ξεναγηθούν και θα φωτογραφηθούν.

NO COMMENTS

Leave a Reply