Μέλλον και καινοτομία στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης

Μέλλον και καινοτομία στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης

TEDx Καλαμάτα
TEDx Καλαμάτα

Μετά την περσινή επιτυχία του TEDXKalamata, η εν λόγω διοργάνωση αναδείχτηκε ως το 2o πιο καινοτόμο TEDx σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήταν το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο. Φέτος η διοργάνωση προσκαλεί το κοινό να εμπνευστεί, να ανακαλύψει και να υπερβεί τα όριά του, μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες των ομιλητών.

Αναγνωρίζουμε τα όρια μας και τα ξεπερνάμε! Αυτή είναι η θεματική του τρίτου TEDxKalamata που φέρει τον τίτλο “limits” και φιλοξενείται στις 7 Ιουνίου 2014, στις 20.30,  στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Τα όρια υπάρχουν για να προσδιορίζουν την ταυτότητα μας και να μας προκαλούν.  Το TEDxKalamata “limits” εμπνέεται από “ιδέες” που αντιλαμβάνονται τα όρια και καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν. Η Καλαμάτα φιλοξενεί ιστορίες που αποδεικνύουν πως το απίθανο μπορεί να γίνει πιθανό.

To TEDxKalamata έχει βαθιά κοινωνική συνείδηση και το αποδεικνύει έμπρακτα! Για τους ανέργους, τα εισιτήρια παρέχονται δωρεάν. Για φοιτητές και μαθητές το εισιτήριο κοστίζει €5 και το κανονικό €15. Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά καθώς και στα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, στην Καλαμάτα στο μπαρ Luna Lounge και στο Πνευματικό Κέντρο.

Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν την είσοδο στην εκδήλωση, τη μεταφορά με πούλμαν από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στην Αρχαία Μεσσήνη (αναχώρηση στις 19.00) και την είσοδο στο πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια, παρουσιαστή της κύριας εκδήλωσης, το οποίο διοργανώνει το TEDxKalamata τις 8 Ιουνίου, στο Καστράκι στη Βέργα Καλαμάτας.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από σύστημα μετάφρασης από Αγγλικά σε Ελληνικά και Ελληνικά σε Αγγλικά, για όσους το χρειαστούν.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply