Ο Όμιλος Αντσφαίρισης του Bexhill έτοιμος για ένα καλοκαίρι γεμάτο χαρά

Ο Όμιλος Αντσφαίρισης του Bexhill έτοιμος για ένα καλοκαίρι γεμάτο χαρά

Bexhill
Κι όμως, τα μαθήματα τένις στην Ελλάδα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κορυφώσει την ήδη αξέχαστη παραμονή των μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης του Bexhill τη περασμένη εβδομάδα στη Λήμνο.

Συνταξιδεύοντας σε μια απο τις καθιερωμένες τους εξορμίσεις με τον όμιλο, η ομάδα πέρασε μια όμορφη περίοδο διακοπών οργανωμένη απο την Nielson στη Λήμνο.

Η ομάδα προπονούταν καθημερινά από δύο προπονητές, γεγονός που τους επέτρεπε να μην χάνουν τη φόρμα τους για την απογευματινή τους κοινωνική πλέον ενασχόληση με το άθλημα.

Στο ενδιάμεσο οι δραστηριότητες μπορεί να περιλάμβαναν ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, θαλάσσιο σκι και κολύμπι.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Hilary Rhodes δήλωσε: «Απολαύσαμε και με το παραπάνω το διάλειμμα αυτό πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σαιζόν των εκδηλώσεών μας και των τριών πρωταθλημάτων. Επίσης, φέτος θα συμμετάσχουμε ενεργά στους εορτασμούς-αφιέρωμα στη δεκαετία του ’20 που πρόκειται να διοργανώσει η τοπική κοινότητα του Bexhill τον Ιούλιο με κοστούμια εποχής και ξύλινες ρακέτες!»

Ο Όμιλος, ο παλιότερος που υπάρχει στο Bexhill, είναι πάντα ανοιχτός σε νέα μέλη. Επομένως, αν λαχταράτε να παίξετε ένα game, set ή match μη διστάσετε να πεταχτείτε στο Egerton Park και να μας βρείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή καλέστε την υπεύθυνη εγγραφών κ. Graham Stanley στο 01424 216719.

NO COMMENTS

Leave a Reply