Λιτές διακοπές στην Κρήτη ο Πρωθυπουργός της Εσθονίας

Λιτές διακοπές στην Κρήτη ο Πρωθυπουργός της Εσθονίας

esthonia

Ο 33χρονος πρωθυπουργός της Εσθονίας, Τάαβι Ρούιβας, (Taavi Rοivas) απολαμβάνει χαλαρά και αθόρυβα τις διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους στον νομό Λασιθίου στην Κρήτη.

Ο νεαρότερος πρωθυπουργός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παραμείνει μαζί με την οικογένειά του μέχρι και το Σάββατο στο νησί έχοντας επιλέξει για τη διαμονή του ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό, το οποίο νοικιάζει έναντι του χαμηλού αντιτίμου των 40 ευρώ την ημέρα. Ο Ρούιβας απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μεγαλόνησο, όπως και κάθε άλλος «συνηθισμένος» τουρίστας που επισκέπτεται το νησί αυτές τις ημέρες.

Ο Εσθονός πρωθυπουργός δηλώνει μάλιστα, ότι σκοπεύει να επισκεφθεί ξανά την Κρήτη το συντομότερο δυνατό και να επισκεφθεί περισσότερες περιοχές του νησιού.

Χθες, ο Ρούιβας επισκέφτηκε το κέντρο του Αγίου Νικολάου και μπήκε σαν απλός πολίτης στο Δημαρχείο για να χαιρετήσει τον πρώτο πολίτη της πόλης.

«Η οικογένειά μου και εγώ χαιρόμαστε πολύ που περνάμε τόσο ωραία στην Κρήτη. Το νησί ξεχωρίζει για τις ομορφιές του, για τη φιλοξενία, την ιστορία και την κουζίνα του», είπε στον δήμαρχο ο Εσθονός πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, Δ. Κουνενάκης, καλωσόρισε τον υψηλό πλην σεμνό επισκέπτη, δωρίζοντάς του εκλεκτό κρητικό ελαιόλαδο, τσικουδιά και κρητικά εδέσματα, ενώ δήλωσε ότι είναι τιμή και χαρά για τον ίδιο και ολόκληρη την Κρήτη να βρίσκεται στο νησί πρωθυπουργός χώρας και μάλιστα να νιώθει χαρά και να ομιλεί με επαινετικά λόγια για τον τόπο.

NO COMMENTS

Leave a Reply