Πισίνα στην Οία ανάμεσα στις 25 ομορφότερες του κόσμου

Πισίνα στην Οία ανάμεσα στις 25 ομορφότερες του κόσμου

οια

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις περισσότερες καλοκαιρινές λίστες λόγω του μεγάλου αριθμού τουριστών που επισκέπτονται τις μαγευτικές παραλίες και τις εξωτικές αμμουδιές της.
Αυτήν την φορά η Ελλάδα κέρδισε μία θέση στην λίστα που δημοσίευσε το Business Insider, με τις πισίνες που όλοι θα έπρεπε να επισκεφτούν μία τουλάχιστον φορά στην ζωή τους.

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές πισίνες του κόσμου βρίσκεται και η πισίνα του Perivolas στην Οία της Σαντορίνης. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων, το οποίο περιλαμβάνει μια πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα, είναι χτισμένο στους βράχους πάνω από το Αιγαίο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γραφική Οία.

Η λίστα περιλαμβάνει ακόμη την διάσημη πισίνα στους Κρεμαστούς Κήπους στο Ubud, η οποία εξέχει πάνω από τη ζούγκλα, την χρυσή πισίνα στο St. Regis Lhasa Resort’ στο Θιβέτ, την γυάλινη πισίνα μέσα στην τεράστια πισίνα του Laucala Island Resort στα νησιά Φίτζι, την κόκκινη πισίνα του The Library στο Κο Σαμούι και είκοσι ακόμη μαγευτικές πισίνες σε όλον τον κόσμο.

NO COMMENTS

Leave a Reply