Μάνη: Βρέθηκαν οι σοροί των δύο νεαρών-Σοκ από τις λεπτομέρειες του στυγερού...

Μάνη: Βρέθηκαν οι σοροί των δύο νεαρών-Σοκ από τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος

kalamata12

Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών από το φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη, στο οποίο εντοπίστηκαν χθες λίγο πριν νυχτώσει.

Πρόκειται για τον 25χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο, από την Καλαμάτα και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη, από τη Σάμο, οι οποίοι αγνοούνταν από χθες τα ξημερώματα.

Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη, από όπου και έφυγαν γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης λέγοντάς τους «πάμε σε μια δουλειά». Μια ώρα αργότερα, γύρω στις 2 τη νύχτα ο Γιάννης Κομμάτης τηλεφώνησε στη φίλη του και της είπε ότι θα αργήσουν. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν τα δύο παιδιά. Έκτοτε τα ίχνη τους  χάθηκαν και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας δηλώθηκε η εξαφάνισή τους. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.
manh2Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού και οι δύο φέρουν πολλαπλά τραύματα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.

Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα τα θύματα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εντόπισαν το σημείο που βρίσκονταν από το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, που τα είχαν πάνω τους, αν και είχαν απενεργοποιηθεί.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία σε απόσταση 1 χλμ. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής που έφθασε από την Αθήνα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας, καθώς και η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να φέρει στο φως περισσότερες πληροφορίες.

NO COMMENTS

Leave a Reply