Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα φοβάται η Αστυνομία μετά τη χθεσινή ληστεία

Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα φοβάται η Αστυνομία μετά τη χθεσινή ληστεία

police2

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη χθεσινή ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Δίστομο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, όπως διέρρευσε ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής, πίσω από τη ληστεία με λεία 300.000 ευρώ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και την ομηρεία του υπαλλήλου βρίσκονται «σύντροφοι» του Νίκου Μαζιώτη, οι οποίοι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν προέρχονται από το χώρο των κοινών ποινικών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμμετείχε στη ληστεία και ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Οι Αρχές εκτιμούν, επίσης, ότι μετά και το χτύπημα στο Δίστομο, αλλά και την αυξημένη «δραστηριότητα» σε ληστείες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ετοιμάζεται πιθανότατα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με συμβολική σημασία.

Παράλληλα, εμπειρογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ, ώστε να βρουν κάποια στοιχεία για το που μπορεί να βρίσκονται τόσο η καταζητούμενη Πώλα Ρούπα, όσο και οι υπόλοιποι σύντροφοι του Νίκου Μαζιώτη. Η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της κυρίως στην περιοχή της Πελοποννήσου, καθώς οι ληστές  πέρασαν από το Δίστομο με φουσκωτό μέχρι τις ακτές της Κορινθίας.

Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι στο παρελθόν το ζεύγος Μαζιώτης – Ρούπα πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα στην Πελοπόννησο, όταν και έκαναν το «χτύπημα» στο τραπεζικό υποκατάστημα της Κλειτορίας.

NO COMMENTS

Leave a Reply