Το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου είναι γεγονός!

Το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου είναι γεγονός!

Ειναι το Greek Cinema, είναι δορυφορικό, και εκπέμπει 24/7 όπου υπάρχει ελληνισμός

GREEK CINEMA WHITE

Εδώ και δύο χρόνια οι απανταχού Έλληνες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο το πρώτο κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου “The Greek Cinema”.

Τόσο ο κλασσικός, παλιός, καλός κινηματογράφος που όλοι λατρέψαμε όσο και νεότερες ταινίες παίζουν η μια μετά την άλλη, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Αποτελεί “παιδί” της οικογένειας του ομίλου Αττικών εκδόσεων που δραστηριοποιείται στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και του ραδιοφώνου.

Ταινίες της χρυσής εποχής του Ελληνικού Σινεμά (δεκαετίες του ’50 και του ’60), νεώτερες δημιουργίες (’70, ’80, ’90) αλλά και μεταγενέστερες, απαρτίζουν τη ταινιοθήκη του καναλιού. Τα είδη πολλά και διάφορα… Ποικίλουν από κωμωδίες, δράμα, μέχρι αστυνομικά, ρομαντικά αλλά και ιστορικά έργα. Οι ταινίες του καναλιού είναι επιλεγμένες απο τα κορυφαία στούντιο της Ελλάδας όπως η Φίνος Φίλμ, Καραγιάννης Καρατζόπουλος, Παπανδρέου κλπ.

Αρχής γενομένης τον Σεπτέμβριο του 2012, παρέχεται δορυφορικά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της πλατφόρμας Dish Network, στον Καναδά μέσω της Bell και στην Αυστραλία μέσω της πλατφόρμας My Sat.

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε νέα παιδική –και όχι μόνο- ζώνη με Καραγκιόζη τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου, ταινίες με υπότιτλους στα αγγλικά για όλη την οικογένεια (ακόμη και γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την ελληνική γλώσσα) και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Σύντομα πρόκειται να προστεθούν ακόμα περισσότερα προγράμματα, φέρνοντας την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά στους συνδρομητές του.

Πλέον, Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου η Cyta «Από τις 16 Ιουνίου 2014 όλοι οι συνδρομητές της Cytavision απολαμβάνουν πρώτοι τις καλύτερες κλασικές, καθώς και πιο πρόσφατες ελληνικές ταινίες στο κανάλι Greek Cinema (θέση 47). Συγκεκριμένα, οι λάτρεις των ελληνικών ταινιών μπορούν να παρακολουθούν περίπου 400 διαφορετικές ταινίες κάθε χρόνο. Οι ταινίες προβάλλονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Επίσης, κάθε σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος «Καραγκιόζης» χαρίζει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στους θαυμαστές του ελληνικού παραδοσιακού θεάτρου σκιών.»

NO COMMENTS

Leave a Reply