Νέος πόλεμος Μαξίμου – ΔΟΛ

Νέος πόλεμος Μαξίμου – ΔΟΛ

7d12424a00-660x330

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ της κυβέρνησης και του ΔΟΛ. ΤΑ ΝΕΑ εξαπολύουν νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτοντας παραλείψεις στις δηλώσεις πόθεν έσχες του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα ο Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς μετείχαν σε εταιρίαπου συνεστήθη το 2007 και λύθηκε στο τέλος του 2015. Η αποκάλυψη της εφημερίδας αναμένεται να είναι το θέμα της ημέρας, με την αντιπολίτευση να ζητεί εξηγήσεις και το Μαξίμου να περνάει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβίβασε το μερίδιό του στην αδελφή του στις αρχές του 2010, ωστόσο τόσο η συμμετοχή του στην εταιρία, όσο και η μεταβίβαση του ποσοστού του δεν εμφανίζεται στα πόθεν έσχες του. Ο Νίκος Παππάς παρέμεινε στην εταιρία έως τη λύση της, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2015, αναφέρουν Τα Νέα και σημειώνουν ότι είναι άγνωστο εάν υπάρχει αναφορά για την εταιρία στα πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εταιρία με την επωνυμία «Αγνάντι ΟΕ» και άγνωστη λοιπή δραστηριότητα, εμφανίζεται να έχει αποκτήσει ακίνητο στη Σέριφο. Τα Νέα δημοσιεύουν το ιδιωτικό συμφωνητικό της σύστασης Ομόρρυθμης Εταιρίας «Χ.Καραμάνος – Ν.Παππάς – Α.Τσίπρας Ο.Ε.», της οποίας σκοπός είναι η κατασκευή οικοδομών και η ανάληψη κατασκευαστικών εργολαβιών. Σημειώνουν, δε, ότι ο Χρήστος Καραμάνος είναι πολιτικός μηχανικός, ο οποίος τον Ιούνιο του 2014 εξελέγη στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής και υπηρετεί ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.

NO COMMENTS

Leave a Reply