Επέστρεψε θριαμβευτής ο Σπύρος Γιαννιώτης

Επέστρεψε θριαμβευτής ο Σπύρος Γιαννιώτης

epestrepse-thriambeutis-o-spuros-gianniotis-itan-kati-omorfo-kati-sugklonistiko-vdspics

Δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για τον τρόπο με τον οποίον τον υποδέχθηκαν συγγενείς, φίλοι, δημοσιογράφοι αλλά και απλός κόσμος. Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε επιστρέφοντας από το Ρίο.

«Είναι μια απίστευτη ικανοποίηση. Τόσα χρόνια προσπάθειας και απωθημένου έγιναν πραγματικότητα. Είναι μια δικαίωση για μένα. Όταν προσπαθείς για κάτι κι έρχεται μετά από τόσα χρόνια είναι κάτι μοναδικό. Υπομονή κι επιμονή. Δεν περιγράφεται η χαρά μου. Είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι η καλύτερη στιγμή μακράν», τόνισε.

Και προσέθεσε: «Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μου κούρσα κι έδωσα παραπάνω από ό,τι είχα. Έκλεισα τα μάτια μου γιατί ήταν τόσο έντονος ο πόνος, αλλά ήταν μεγάλη και η επιθυμία μου γι’ αυτό το μετάλλιο». Όσο για την απόφασή του να μη γίνει ένσταση για το τελικό αποτέλεσμα; «Ο Ολλανδός ακούμπησε πρώτος το χέρι του στο φίνις κι εγώ ήμουν δεύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στόχος μου ήταν το μετάλλιο και το κατάφερα. Ήταν κάτι τόσο όμορφο, κάτι συγκλονιστικό», δήλωσε.

NO COMMENTS

Leave a Reply