Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Δυτική Ελλάδα και Αττική

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Δυτική Ελλάδα και Αττική

kakokeria_athensΙσχυρή καταιγίδα έπληξε την Αθήνα αλλά και πολλές περιοχές της Ελλάδας το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δρόμοι της πρωτεύουσας πλημμύρισαν σε πολλά σημεία και ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας. Αρκετά προβλήματα δημιούργησε η μπόρα στην Αττική, ενώ πιο έντονα ήταν τα φαινόμενα στην Δυτική Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια κυρίως, αλλά και για κοπές δένδρων που έπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους στην Αττική και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια προάστια και το Ίλιον.

Προβλήματα και στις περιοχές της Βάρδας, της Γαστούνης, των Λεχαινών και της Ανδραβίδας στην Ηλεία, προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.
Πλημμύρες σημειώθηκαν επίσης στην Πάτρα, στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι και στην Πρέβεζα. Μία γυναίκα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Πάτρα και κατέληξε στο νοσοκομείο
Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκαν ακόμη και τροχαία ατυχήματα λόγω της περιορισμένης ορατότητας σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

NO COMMENTS

Leave a Reply