Έκρηξη στα Everest στην Πλατεία Βικτωρίας

Έκρηξη στα Everest στην Πλατεία Βικτωρίας

everest

Έκρηξη προκλήθηκε, ενώ ξέσπασε και φωτιά, σε κατάστημα εστίασης στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τον υπόγειο χώρο του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έξι άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε κατάστημα εστίασης κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Και οι έξι θα μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ένα άτομο αγνοείται. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο υπόγειο του καταστήματος έγινε έκρηξη και ξέσπασε φωτιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στην κατάσβεση με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών του enikos.gr, δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη κόσμος βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα. Παρακείμενα μαγαζιά, κτήρια καθώς και ΙΧ και μοτοσικλέτες που βρίσκονταν παρκαρισμένες κοντά στο σημείο υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά πολυσύχναστη περιοχή καθώς στην πλατεία βρίσκεται ο σταθμός Βικτώρια του ΗΣΑΠ.

Στο βίντεο φαίνονται τα τραπέζια του καταστήματος και οι διπλανές βιτρίνες να έχουν υποστεί ζημιές. Τα γυαλιά έχουν γεμίσει το οδόστρωμα απέναντι από εκεί που έγινε η έκρηξη. Την ίδια στιγμή, αναγνώστες του enikos.gr, περιγράφουν τον πανικό των πρώτων δευτερολέπτων μετά την έκρηξη και μεταφέρουν εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας στην οποία βρέθηκαν αντικείμενα από το κατάστημα λόγω του ωστικού κύματος της έκρηξης.

NO COMMENTS

Leave a Reply