3η σεζόν για την εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

3η σεζόν για την εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”

Ξεκινήσε η  3η σεζόν για την εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας”!! Στην χθεσινή εκπομπή φιλοξενήσαμε  στο studio του Star, την Βουλευτή του Σύριζα στο Νομό Καρδίτσας και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό κα. Xrysoula Katsavria Sioropoulou, που μας μίλησε για τα αιτήματα των Ελλήνων του εξωτερικού και τις ενέργειες της Κυβέρνησης και την συνιδιοκτήτρια του China.greekreporter.com κα. Lydia Liang, που προβάλλει την Ελλάδα στην μακρινή Κίνα.

Φιλοξενήσαμε  ακόμη, σε ζωντανή σύνδεση από την Ιταλία, την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας κα. Olga Nassis, που μας μίλησε για τους Έλληνες της Ιταλίας, τις δράσεις και τα αιτήματά τους.

Η εκπομπή  “Ελλάδα στην καρδιά μας” προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00 μμ., μέσω του “web TV-live” στο http://www.star.gr/webtv/ και ανοίγει ένα παράθυρο από την χώρα μας προς το εξωτερικό, καθώς παραμένει ελκυστική η δυνατότητα μιας επίσκεψης για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά και για την προβολή αξιόλογων εγχώριων επιχειρηματικών προσπαθειών, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και ίσως ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές εντός των συνόρων. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης. Διαβάστε την είδηση εδώ στα αγγλικά .

NO COMMENTS

Leave a Reply