Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας”

Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας”

Σε αυτή την εκπομπή, μαζί με τον διευθυντή διεθνούς ανάπτυξης της Forum A.E. Φίλιππο Παπαναστασίου, συζητάμε όλες τις λεπτομέρειες για την 5η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Food Expo”, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέγγισε πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Τηλεφωνικά, συνδεόμαστε με τον Tom Παναγιωτόπουλο, εισαγωγέα ελληνικών προϊόντων στον Καναδά. Παράλληλα, παρέα με τον συνιδιοκτήτη της “Unique Greek Products” Στέφανο Γουλέ, ταξιδεύουμε στην Λακωνία και μαθαίνουμε τα πάντα για αυτά τα αγνά και μοναδικά προϊόντα που παράγει και εξάγει η εταιρεία. Ελαιόλαδο, άγρια ρίγανη, αφρός αλατιού και μέλι, τόσο μοναδικά… όσο το δαχτυλικό μας αποτύπωμα!

Η εκπομπή “Η Ελλάδα στην καρδιά μας”, με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα, εκτός από τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά κάθε Τρίτη στις 22:30 στο Star Web TV, ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται σε αρκετά ακόμα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού. Πώς είναι να συνεργάζεσαι με μεγάλα ονόματα του Hollywood; Είναι εύκολο ένας Έλληνας σχεδιαστής μόδας να πετυχεί στο εξωτερικό; Οι Άγγλοι ανταποκρίνονται θετικά στην ελληνική κουζίνα;

Στην εκπομπή προβάλλονται τουριστικές προτάσεις για όλες τις εποχές του χρόνου, Έλληνες του εξωτερικού που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς, πρωτοβουλίες των αποδήμων, που προβάλουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας στους τόπους που ζουν, μεγάλες εκδηλώσεις ελληνικών οργανισμών, ενώ φυσικά παρουσιάζουμε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, που εξάγονται στο εξωτερικό. Την διαδικτυακή εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος ιδιαίτερα γνωστός στην ομογένεια Μπάμπης Πετράκης.

NO COMMENTS

Leave a Reply