Αλεξιπτωτιστής άρχισε να πυροβολεί μέσα σε στρατόπεδο της Κρήτης

Αλεξιπτωτιστής άρχισε να πυροβολεί μέσα σε στρατόπεδο της Κρήτης

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί σε στρατόπεδο της Κρήτης, όταν φαντάρος έφυγε απο την σκοπιά του, στο στρατόπεδο της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, ξαφνικά όπλισε το Μ16 που είχε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στους χώρους του στρατοπέδου, στο οποίο κυκλοφορούσαν συνάδελφοι του και άλλα στελέχη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, όταν έσπευσαν από την ασφάλεια του στρατοπέδου για να τον αφοπλίσουν και να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος διέφυγε προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου του Μάλεμε. Ακολούθως, περνώντας από τον ποταμό, μετέβη στον Ταυρωνίτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκεί έκλεψε ένα αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, με στρατιωτικούς και αστυνομικούς να τον κυνηγούν και να προσπαθούν να τον σταματήσουν… Τελικώς, αστυνομικοί κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον φαντάρο και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΓΕΣ στρατιώτης Α.Π. της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται από τα αρμόδια όργανα.

NO COMMENTS

Leave a Reply