Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η επιταγή στους κατοίκους στο Μάτι

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η επιταγή στους κατοίκους στο Μάτι

Ο ηθοποιός έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στους κατοίκους του Ματιού και επισκέφθηκε τον τόπο της τραγωδίας για να δώσει επιταγή για τους πληγέντες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 2, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα της ελληνικής ομογένειας Greek Reporter, συγκέντρωσαν μέσω φιλανθρωπικής ιστοσελίδα το ποσό των 14.400 δολαρίων (12.200 ευρώ) για την ανακούφιση των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς.

Από αυτά τα χρήματα, τα 5.000 ευρώ δόθηκαν στο Λύρειο Ίδρυμα – το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στο Λύρειο και παρέδωσε τη χρηματική επιταγή, εξαίροντας το έργο του ιδρύματος στη φροντίδα παιδιών και ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Τα υπόλοιπα χρήματα μοιράστηκαν ισομερώς σε τέσσερις οικογένειες της περιοχής, οι οποίες έχασαν τα σπίτια και όλα τους τα υπάρχοντα στη φωτιά.

View this post on Instagram

Πριν λίγο καιρό ζήσαμε μια τραγωδία ως Έλληνες. Κάποιοι απλά το είδαμε να συμβαίνει, όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη, σπίτια κάηκαν , δάση εξαφανίστηκαν, μα πάνω απ’ όλα τόσες πολλές ζωές χάθηκαν με ένα φρικτό θάνατο . Τότε οι συνεργάτες μου από το @greekreporter κι εγώ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους πληγέντες δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική σελίδα που ως αποτέλεσμα λόγω της δίκης σας αγάπης και ανθρωπιάς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα δινόταν στους πυρόπληκτους. Σήμερα η αποστολή μας έφτασε στο αίσιο τέλος της και όπως υποσχέθηκα ετσι έπραξα, δηλαδή να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια από την αρχή ως το τέλος και αυτός είναι ο λόγος που όλα καταγράφηκαν και δόθηκαν στην δημοσιότητα ως αποδεικτικά στοιχεία, για να χαρείτε και εσείς γνωρίζοντας ότι τελικά τα χρήματα σας έφτασαν εκεί που θέλαμε όλοι να φτάσουν! Συγκεντρώσαμε 14.400$ εκ των οποίων τα 6.000 δόθηκαν στο Λύρειο ίδρυμα όπου χωρίς κρατική υποστήριξη φροντίζουν τόσα παιδάκια αλλά και ανθρώπους τρίτης ηλικίας.Οι μοναχες είναι πράγματι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και έμπρακτης αγάπης που ξεπερνά όλα τα εμπόδια και συνεχίζει να μας δείχνει την μετάβαση που θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας από το «Εγώ» στο «Εμείς». Τα υπόλοιπα 8.400 μοιράστηκαν ισομερώς σε τέσσερις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και τα υπάρχοντα τους ολοσχερώς, όπου μας υπέδειξε ο Δήμαρχος Ραφηνας και οι συνεργάτες του. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη όλων που βοήθησαν και βοηθούν για να κάνουν την ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη . . . . #greece #diaspora #wildfires #greekfires #athens #philanthropy #gofundme #foundation #charity #monastery #monks #greekmonks #christianity #nasos #nasospapargyropoulos

A post shared by Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) on

 

NO COMMENTS

Leave a Reply