Γιάννης Αντετοκούμπο: Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που λες φτάνει ως εδώ

Γιάννης Αντετοκούμπο: Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που λες φτάνει ως εδώ

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ για τη ρατσιστική συμπεριφορά κατά του αδερφού του και την δική του αντίδραση , την πορεία του στους Bucks , το παρατσούκλι του Σακίλ Ο΄Νιλ και για την στήριξη των Ελλήνων.

Σε ό,τι αφορά τον ρατσισμό στο πρόσωπο του αδερφού του Θανάση και τη δική του αντίδραση, ο Γιάννης είπε: «Σίγουρα περίμενα ότι θα γίνει ένας ντόρος με το ποστάρισμά μου. Δεν έχω μιλήσει ξανά για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λες ότι φτάνει ως εδώ. Που λες ότι δεν πάει πιο κάτω. Έχασα τον ύπνο μου, στεναχωρήθηκα πολύ.

Πιο πολύ δεν το έκανα για εμένα και τον Θανάση, το έκανα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό στη ζωή τους. Ήταν ωραία και η κίνηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, που φόρεσε τη γαλανόλευκη φανέλα. Αν μπορεί να βγει κάποιος κατά του Θανάση, που εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει στον Παναθηναϊκό, τι θα πει κάποιος για ένα παιδί στο δημοτικό. Φανταστείτε τι θα πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών. Ο Θανάσης εκπροσωπεί την Ελλάδα και παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει περισσότερο από τον καθένα εκεί έξω». Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

NO COMMENTS

Leave a Reply