Επίσκεψη του Δημάρχου του Harbin στην Ελλάδα

Επίσκεψη του Δημάρχου του Harbin στην Ελλάδα


Υστερα από την αδελφοποίηση που έγινε οχτώ χρόνια πριν μεταξύ των δήμων Χαλανδρίου και Harbin ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Ρούσσος Συμεών προσκάλεσε να επισκευθεί την πόλη του Χαλανδρίου κινέζικη αποστολή με επικεφαλής τον δήμαρχο της Harbin κ. Sun Zhe.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 2/12/2018 με την ευκαιρία οι κινέζοι αξιωματούχοι συζήτησαν θέματα σχετικά με την παραπέρα ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε διάφορα θέματα (πολιτιστικά, κοινωνικά, οικονομικά, χωροταξικά) με τους αρμόδιους δήμους.
Ο δήμαρχος Sun προσκάλεσε τον δήμαρχο Χαλανδρίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συμμετέχουν στο Harbin στο φόρουμ με όλες τις 36 πόλεις που έχουν αδελφοποιηθεί με την HARBIN και στην έκθεση υψηλής τεχνολογία καθώς και στο φεστιβάλ πάγου.
Με την ευκαιρία ο κ.SUN επισκέφτηκε την ΕΚΑΝ (ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών) και τονκαθηγητή Αδαμάντιο Σκορδίλη και τον πρόεδρο της εταιρίας Γεώργιο Βακάντιο.Επισκεύτηκε επίσης το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου τον υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος καθηγητής Σέρκο Χαρουτουνιάν με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των δύο πόλεων –Πανεπιστημίων.
Επισκευτήκαμε το Επιμελητήριο Ελληνοκινεζικής οικονομικής συνεργασίας και τον Πρόεδρο κ.Προβατά Φώτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.Τους προσκάλεσε να επισκευτούν και να συμμετέχουν στην έκθεση του εμπορικού, τεχνικού της Harbin.
Υστερα από επίσκεψη στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών προσκάλεσε τον κ. Στέφανο Τσινκλή ναστείλει αποστολή στο Φεστιβάλ Πάγου ή το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του 2019.Τις παραπάνω συννενοήσεις και τη διαμόρφωση του προγράμματος συντόνισε ο κ. Πέτρος Τσανγκ, πρόεδρος της HELLAS CHINA INTERNATIONAL EXCANGE CENTER

NO COMMENTS

Leave a Reply