Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον...

Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο

Ούτε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο. Παρά τα όσα είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ περί διαγραφής του βουλευτή του που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στους ΑΝΕΛ, τελικά με ένα tweet έδωσε και άλλη παράταση στο σίριαλ Παπαχριστόπουλου.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος έγραψε «Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }»

Ωστόσο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο που είχε πει πως θα διέγραφε από την περασμένη Δευτέρα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, διέψευσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ.Βούτσης είπε «δεν είμαστε ανθρωποφάγοι με τους πολιτικούς αρχηγούς. Βεβαίως και θα μιλήσει».

Σήμερα όμως ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε στο tweet που ανέβασε ότι ο λόγος της νέας παράτασης στη διαγραφή του Παπαχριστόπουλου είναι ότι δεν θα τον αφήσουν να μιλήσει.

NO COMMENTS

Leave a Reply