Τσίπρας-Ζάεφ και υπουργοί υπέγραψαν συμφωνίες

Τσίπρας-Ζάεφ και υπουργοί υπέγραψαν συμφωνίες

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υπογραφής διμερών συμφωνιών ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία. Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών υπέγραψαν διμερείς συμφωνίες, ενώ αμέσως μετά τις υπογραφές, όλοι μαζί έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία. Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από λεπτό σε λεπτό θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, δίνοντας κοινή συνέντευξη τύπου. Αμέως μετά ο κ.Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας.

Νωρίτερα, κάτι περισσότερο από θερμό ήταν το κλίμα κατά την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα από τον Ζόραν Ζάεφ στο προεδρικό μέγαρο των Σκοπίων λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Τρίτης. Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων είχε θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά στους φωτογράφους ενώ κάποια στιγμή σήκωσε και το δεξί του χέρι και έκανε το σήμα της νίκης. Αποκορύφωμα του θερμού κλίματος ανάμεσα σε Τσίπρα-Ζάεφ ήταν η κίνηση του πρωθυπουργού των Σκοπίων να βγάλει δύο selfies με τον Έλληνα ομόλογό του ο οποίος ανταποκρίθηκε με χαμόγελο στην πρόσκλησή του αυτή.

«Ευτυχισμένες στιγμές για ένα ακόμη πιο χαρούμενο μέλλον για τους λαούς των δύο φιλικών χωρών», έγραψε στο Instagram ο Ζόραν Ζάεφ, αναρτώντας τη selfie με τον Ελληνα ομόλογό του.

NO COMMENTS

Leave a Reply