Οι Αρχές προειδοποιούν: Άκρως επικίνδυνοι οι δραπέτες των φυλακών!

Οι Αρχές προειδοποιούν: Άκρως επικίνδυνοι οι δραπέτες των φυλακών!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ελληνική αστυνομία για τον εντοπισμό των τριών κακοποιών που απέδρασαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα από την Διεύθυνση Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη. Μάλιστα πρόκειται για επικίνδυνους κακοποιούς, ενώ οι υποθέσεις στις οποίες είχαν εμπλοκή είχαν απασχολεί την κοινή γνώμη. Ο ένας συμμετείχε στη δολοφονία νεαρού σεφ στην Καισαριανή, ο δεύτερος ήταν ανάμεσα στους κακοποιούς που είχαν εισβάλει στο σπίτι του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και ο τρίτος συμμετείχε σε συμπλοκές στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ένας από τους δραπέτες είναι ο δολοφόνος του νεαρού σεφ στην Καισαριανή το 2012 και είχε συλληφθεί στην Κύπρο στις 2 Ιουνίου 2012. Υπενθυμίζεται πως ο κακοποιός μαζί με συνεργούς του είχαν επιχειρήσει να αρπάξουν το αυτοκίνητο του σεφ Νίκου Παπουτσιδάκη στην Καισαριανή. Ωστόσο ο άτυχος σεφ και ο αδερφός του προσπάθησαν να τους σταματήσουν με τους κακοποιούς όμως να ανοίγουν πυρ με καλάσνικοφ. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσουν εν ψυχρώ τον 30χρονο και τραυματίζοντας σοβαρά τον αδερφό του.

Ο δεύτερος από τους κακοποιούς που απέδρασαν είναι ένας 35χρονος, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει με συνεργούς του στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη. Τότε οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του τραγουδιστή. Τελικά οι τρεις δράστες είχαν συλληφθεί μετά από απόπειρα διάρρηξης στον Άλιμο. Ο τρίτος που απέδρασε θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών της αναταραχής στις φυλακές Κορυδαλλού μδε είχε ενεργό συμμετοχή σε άλλη συμπλοκή μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, τον περασμένο Μάρτιο, ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών και ομογενών από Ρωσία.

NO COMMENTS

Leave a Reply