Τομ Χανκς στις Χρυσές Σφαίρες: Πολιτογραφήθηκε Έλληνας και έχει… άγχος

Τομ Χανκς στις Χρυσές Σφαίρες: Πολιτογραφήθηκε Έλληνας και έχει… άγχος

Κατά την 77η Τελετή Απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες ο Τομ Χανκς τιμήθηκε με το βραβείο Σέσιλ ντε Μιλ για την προσφορά του στον κινηματογράφο. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά αποκάλυψε τι τον αγχώνει τώρα που πολιτογραφήθηκε Έλληνας.

“Πρέπει να υπηρετήσω στον Στρατό;”ρώτησε τον απεσταλμένο του Greek Reporter χαριτολογώντας ο διάσημος ηθοποιός. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς αισθάνεται τώρα που έγινε Έλληνας, ο Τομ Χανκς συνέχισε να αστειεύεται “όσο δεν χρειάζεται να υπηρετήσω… δεν είμαι καθόλου καλός σ’ αυτά. Πονάνε τα γόνατά μου. Είμαι γέρος… Πρέπει να πληρώνω φόρους ή μπορώ να δώσω μετρητά και να τα γλυτώσω όλα;” γέλασε και υπογράμμισε ότι κάνει πλάκα.

“Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια… Η Ελλάδα είναι παράδεισος, η οικογένεια μου πάει στην Ελλάδα, έχω πάει σε όλες τις χώρες του κόσμου, καμία δεν μοιάζει με την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Κάνει καλό στην ψυχή. Είναι θεραπευτικό μέρος. Ιδίως αν ακολουθείς το εκπληκτικό ελληνικό πρόγραμμα, να κοιμάσαι ως αργά, να μένεις ξύπνιος ως το ξημέρωμα και να διαφωνείς στην ταβέρνα ως τις 3 το πρωί” είπε γελώντας.

NO COMMENTS

Leave a Reply