Πρωτομαγιά: Εντυπωσιακό βίντεο από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Πρωτομαγιά: Εντυπωσιακό βίντεο από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Εντυπωσιακό είναι το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΜΕ, όπου φαίνονται τα αποτελέσματα των μετρήσεων με μεζούρα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συγκεντρωμένων και η τήρηση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού για την συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ επιστράτευσαν μέχρι και μεζούρες για να τοποθετήσουν αυτοκόλλητα στο οδόστρωμα προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των διαδηλωτών στη συγκέντρωση. Οι διαδηλωτές φορούν μάσκες και γάντια στέκονται στα συγκεκριμένα σημάδια που έχουν τοποθετηθεί τόσο στο οδόστρωμα όσο και στο πεζοδρόμιο. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ολοκληρώθηκε στις 11:30 περίπου και στην συνέχεια στην κεντρική πλατεία βρέθηκαν οργανώσεις της Αριστεράς.

«Αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;», ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του, με αφορμή τις συμβολικές συγκεντρώσεις των σωματείων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Δείτε το βίντεο:

NO COMMENTS

Leave a Reply